Трус във футбола: Роналдо скочи срещу "Златната топка", замеси и Меси!


Трус във футбола: Роналдо скочи срещу "Златната топка", замеси и Меси!
Снимка: Getty Images/Guliver

20829 0

Носителят на пет "Златни топки" Кристиано Роналдо публикува изключително остра позиция срещу главния редактор на "Франс Футбол" Паскал Фер. Френското издание, което ежегодно връчва най-високото индивидуално отличие във футбола, стана обект на атака от Кристиано след "лъжа", изречена от Фер.

Преди дни Паскал Фер заяви в интервю пред "Марка", че Роналдо му е споделил в личен разговор, че ще се оттегли от футбола едва когато спечели повече "Златни топки" от големия си съперник Лионел Меси, който има шест отличия. Роналдо определи това твърдение като откровена лъжа. Той заяви, че именно това е причината да не присъства на церемонията днес.

ТРАГЕДИЯ: РОНАЛДО ИЗВЪН ТОП 5 ЗА "ЗЛАТНАТА ТОПКА"!

"Отсъствието ми днес може да се обясни с изявленията на Паскал Фер през миналата седмица, когато заяви, че единствената ми амбиция е да завърша кариерата си с повече "Златни топки" от Лионел Меси.

Паскал Фер излъга, той използва името ми, за да рекламира себе си и да промотира изданието, за което работи. Неприемливо е човекът, отговорен за присъждането на такава престижна награда, да лъже по този начин, проявявайки неуважение към някой, който винаги се е отнасял с уважение към "Франс Футбол" и "Златната топка".

И днес отново излъга, оправдавайки отсъствието ми от церемонията с несъществуваща карантина", пише Роналдо в Инстаграм.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички