Трима играчи на Реал Мадрид се разписаха за разгромен успех на Бразилия над Гвинея (ВИДЕО)


Трима играчи на Реал Мадрид се разписаха за разгромен успех на Бразилия над Гвинея (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3711 0

Бразилия се върна на победния път, след като в последните два мача загуби - първо в продълженията на 1/4-финалите срещу Хърватия от Мондиал 2014, а след това и в приятелския мач с Мароко (1:2). Южноамериканците се наложиха с 4:1 в приятелски мач срещу Гвинея.

Любопитното е, че трима футболисти на Реал Мадрид съумяха да се разпишат в двубоя, а последен това стори Винисиус Жуниор от дузпа в 87-ата минута. Преди това Родриго се бе разписал след половин час игра от малък ъгъл, а след това и Едер Милитао бе засякъл с глава в мрежата центриране на Пакета 2 минути след старта на второто полувреме.

Първият гол в сблъсъка пък падна още в 27-ата минута и бе дело на Жоелингтон. В 36-ата минута временно авансът на бразилците бе намален отново до 1 гол чрез попадение на Гираси в 36-ата минута, което се оказа и единствено за Гвинея.

Любопитното е, че през първото полувреме южноамериканската страна игра с черни фланелки, а през втората част - с традиционното си жълто.

Титуляри за Бразилия бяха Едерсон, Данило, Едер Милитао, Маркиньос, Айртон Лукас, Жоелингтон, Каземиро, Пакета, Родриго, Винисиус, Ричарлисон. За гостите пък игра разделилия се с Ливърпул Наби Кейта. След три дни, на 20-и юни, Бразилия играе със Сенегал в друг приятелски мач.

Video edited on Kapwing

Video edited on Kapwing

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички