Трент Александър-Арнолд се контузи, под въпрос е за старта на Европейското първенство по футбол


Трент Александър-Арнолд се контузи, под въпрос е за старта на Европейското първенство по футбол
Снимка: Getty Images

10331 0

Англия стартира подготовката си за началото на Европейското първенство по футбол с минимална победа над Австрия с 1:0 в мач игран късно снощи (подробности за него можете да прочетете тук).

Старши треньорът на "Трите лъва" Гарет Саутгейт обаче получи неприятна новина, тъй като десният бранител на Ливърпул Трент Александър-Арнолд напусна принудително терена и опасенията са, че контузията му не е лека.

Младокът получи травма в бедрото, след като изчисти една топка и вероятно става въпрос за мускулно разтежение, но все още не е ясно колко сериозно е то.

"Не е добър знак да го видим да напуска по този начин. Ще разгледаме ситуацията в следващите 24 часа. Медицинският щаб ще даде своята оценка, но определено знаците не са добри. Нямаме пълната картина в момента, но не това искахме да видим", заяви селекционерът Гарет Саутгейт след края на срещата.

Все пак за него не би трябвало това да е сериозен проблем, тъй като има на разположение още трима десни бека - Рийс Джеймс, Кийрън Трипиър и Кайл Уокър! Ето и списък с пълния състав на Англия за Евро 2020.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички