Треньорът на Рейнджърс накара играчите си да пуснат гол за 2:2 в 74' (ВИДЕО)


Треньорът на Рейнджърс накара играчите си да пуснат гол за 2:2 в 74' (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

40325 0

До много рядко срещан момент се стигна по време на двубой за Купата на Шотландия. Глазгоу Рейнджърс надделя с 3:2 над Партик Тисъл, но спокойно резултатът от мача може да бъде определен и като 2:1 за гранда.

През първото полувреме Кевин Холд даде преднина на гостите от дузпа, а изравнителното попадение дойде през втората част чрез Антонио Чолак (50'). В 71-вата минута Рейнджърс направи пълния обрат, но на каква цена?

Около 70-ата минута футболистите на Глазгоу извадиха топката от очертанията на играта, за да бъде оказана лекарска помощ на играч от гостите. Когато обаче от Партик се канеха да върнат топката, Малик Тилман неспортсменски я отне, а впоследствие и реализира.

Това породи струпване на играчи натерена, а Тилман бе нападнат заради постъпката си. Това, което си заслужава да се види обаче, бе след като ситуацията се поуспокои.

Тогава мениджърът на Глазгоу Майкъл Бейл нареди на футболистите си да допуснат умишлено гол, за да възтържествува справедливостта. Това се случи и резултатът бе изравенен веднага. Успехът за домакините дойде въпреки това - чрез гол на Джеймс Сандс в 86-ата минута.

След срещата Бейл заяви, че стандартите в клуба са високи и че искат най-доброто за футбола. Той призна, че победата в крайна сметка е дошла по честния начин. Вижте споменатата ситуация чрез видеото по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички