Треньорът на Дания Хюлманд: Потресаващо е как футболистите се бореха и си помагаха


Треньорът на Дания Хюлманд: Потресаващо е как футболистите се бореха и си помагаха
Снимка: Getty Images

1564 0

Старши треньорът на Дания Каспер Хюлманд бе много развълнуват от победата на неговия отбор срещу Русия, която прати "червения динамит" към 1/8-финалите на Евро 2020. След мача снощи той заяви, че е много доволен от начина, по който играчите му са си помагали:

"Каква вечер, какъв мач! Надявахме се, че ще е вълшебна и точно така и стана. Благодаря на всички за подкрепата, която ни оказваха. Не очаквах, че ще бъде толкова силна. Това означава много за нас, повлия ни силно. Приятелството, отборния дух. Просто е потресаващо как футболистите се бореха и си помагаха един на друг".

"Изиграхме и трите мача на много високо ниво и заслужавахме да продължим. Не мога все още да си представя как играчите преодоляха това, което се случи в първия мач", каза още наставникът на Дания.

"Голямо благодаря на цялата страна за подкрепата. Надявам се да продължим да даряваме Дания с такива страхотни емоции. При отмененият гол на Белгия започнахме малко да нервничим, но след това овладяхме ситуацията. Бяхме готови да се борим до последно", допълни радостният Хюлманд.

Срещу кого ще играе на осминафиналите Дания - научете тук! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички