Треньорът на Дания: Белгия е единственият тим на Евро 2020, който ми напомня на клубен отбор


Треньорът на Дания: Белгия е единственият тим на Евро 2020, който ми напомня на клубен отбор
Снимка: Guliver/GettyImages

1995 0

Селекционерът на Дания Каспер Хюлманд се изказа ласкаво по адрес на Белгия преди мача между двата отбора в групите на Европейското първенство по футбол. Хюлманд заяви, че Белгия е единственият тим на Евро 2020, който му напомня за клубен отбор. Въпреки това треньорът смята, че неговите възпитаници имат шансове в мача.

„Не сме приключили с този турнир и ни чакат много важни мачове. Знам, че сме аутсайдери тук. Няма съмнение, че се изправяме срещу най-добрия отбор в света, с който сме играли много, много пъти. Можете да погледнете техните статистики и ще видите, че те не получават много голове и печелят много мачове. Те са много, много добри. Те са единственият тим, който ми напомня на клубен отбор. Но винаги има шанс срещу такъв тим“, каза Хюлманд.

Белгийският тим планира да отдаде почит на звездата на Дания Кристиан Ериксен, който колабира на терена в първия мач срещу Финландия, след като получи сърдечен арест. В 10-ата минута топката ще бъде изритана, за да се отдаде почит на футболиста с номер 10, който продължава да е под медицинско наблюдение в болница в родината си (подробности тук).

Къде можете да гледате мача Дания - Белгия, вижте ТУК!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички