Къде да гледаме мача Дания - Белгия на Европейското първенство по футбол?


Къде да гледаме мача Дания - Белгия на Европейското първенство по футбол?
Снимка: GettyImages

2041 0

Отборът на Дания трябва да се съвземе след шокиращото начало на Европейското първенство по футбол, защото му предстои много тежък двубой срещу един от скритите фаворити за спечелването на трофея - Белгия.

"Червеният динамит", който стартира с поражение от дебютанта Финландия (до голяма степен продиктувано от психическия шок от ситуацията с Кристиан Ериксен) ще опита да взриви "червените дяволи", които обаче започнаха ударно - с класически успех от 3:0 над Русия.

Пълната програма за деня на Евро 2020 вижте ТУК!

Сблъсъкът ще се състои на датския стадион "Паркен" в Копенхаген - точно същото място, на което възпитаниците на Каспер Хюлманд излязоха преди няколко дни. Дали зловещият инцидент, който се състоя там, ще окаже своето негативно влияние, или публиката на домакините ще успее да ги съживи - предстои да разберем.

Двубоят е вторият от днешната програма на Евро 2020, като ще започне в 19:00 часа българско време. Срещата ще бъде излъчена пряко по "Диема" и "Диема спорт 2", като ще можете да следите нея и всички останали от Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

А за да сте наясно за всички срещи и техния график на провеждане (както и телевизия, която ще излъчва) - вижте пълната ТВ програма на Европейското първенство по футбол.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички