Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Guliver/GettyImages

2190 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Yahoo Sports France": Манчестър Сити подготвя оферта за Лионел Меси, след като стана ясно, че суперзвездата на Барселона все още не е подписал споразумение с каталунците.

"The Mirror": Мениджърът на Нюкасъл Рафаел Бенитес иска клубът да привлече Андрю Керъл и Джак Уилшър до края на летния трансферен прозорец. Според испанецът "свраките" имат сериозна нужда от подсилване в средата на терена и предните позиции.

"Corriere dello Sport": Арсенал е предложи на Милан Джак Уилшър. Халфът е ненушен на "Емирейтс" и от клуба се опитват да го продадат. Играчът обаче не желае да напуска Висшата лига. В момента той страда от контузия в гърба.

"AS": Атлетико Мадрид ще плати 55 милиона от Челси, като изданието твърди, че от Лондон вече са приели офертата за Диего Коща. В момента нападателят е в Бразилия, като отказва да се върне на Острова, като желае единствено трансфер в тима на "дюшекчиите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички