Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Guliver/GettyImages

3010 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Calciomercato": Андреа Белоти е обявил пред ръководството на Милан, че иска да играе за клуба, но "росонерите" не са готови да платят исканата от Торино трнасферна сума. Според изданието "биковете" искат 100 милиона за звездата си.

"Sunday People": Евертън планира оферта в размер на 30 милиона паунда за Тио Уолкът от Арсенал. Английският национал получава все по-малко минути и е готов да напусне "Емирейтс".

"Daily Star": Звездата на Монако Тома Лемар е обяви, че е получил позволение от ръководството да преговаря с Арсенал за личните си условия. "Топчиите" са готови да платят 45 милиона паунда, която удовлетворавя "монегаските".

"Sunday People": Нападателят на Ливърпул Даниел Стъридж е отказал трансфер в Китай. Офертата е била от Бейджинг Гуоан, където треньор е Роджър Шмид. 

"ТuttoSport": Оферта от Челси е пристигнала в офиса на Ювентус, с която те предлагат 100 милиона евро за Гонсало Игуаин. Офертата е била отклонена веднага.

"Daily Mirror": Манчестър Юнайтед смята да отмъкне Тони Кроос от Реал Мадрид. Те ще поискат немския национал като част от сделката за Давид де Хеа, ако се стигне до тагава.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички