Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа

2522 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"L`Equipe": ПСЖ продължава да държи връзка с младата звезда на Монако Килиан Мбапе. Изданието пише, че треньорът на парижани Унай Емери лично се е срещал с нападателя, за да обсъдят евентуален трансфер. Французинът е трансферна цел №1 на Реал Мадрид.

"Sky Sports": Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо няма намерение да отмъква трансферната цел на Челси Тимое Бакайоко от Монако. Медиите на Острова писаха през последните дни, че "червените дяволи" са отмъкнали цел на Антонио Конте в лицето на Ромелу Лукаку.

"Daily Mirror": Ръководството на Манчестър Юнайтед готви оферта в размер на 60 милиона евро за халфа на Тотнъм Ерик Дайър. 

"Corriere dello Sport": Интер ще влезе в трансферна битка с Манчестър Юнайтед за Неманя Матич от Челси. По всичко личи, че грандът от Милано ще се раздели с Гари Медел, а ръководството вижда идеален заместник в лицето на сърбина.

"Evening Standard": Ръководството на Реал Мадрид е готово да се раздели с Матео Ковачич. Хърватският национал е свързван с трансфер в Тотнъм.

"The Sun": Арсенал ще се включи в битката за Върджил ван Дайк от Саутхямптън. Централният защитник е желан от още редица английски грандове.

"Globo Esporte": Даниел Алвеш още не е обявил бъдещето си. Десният защитник напусна Ювентус, като медиите го свързваха с Манчестър Сити. Към него интерес в момента има още от Тотнъм и Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички