Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Guliver/Getty Images

3407 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Daily Mirror": Звездата на Арсенал Алексис Санчес е поискал от клуба заплата в размер на 400 000 паунда, за да преподпише. Чилийския национал има още 12 месеца от договора си с лондончани, като е свързван с трансфер в Байерн Мюнхен и Манчестър Сити.

"Diario Gol": Ръководството на Реал Мадрид може да се раздели със звездата си Гарет Бейл единствено ако някой тим заплати 88 милиона паунда за уелсеца. Манчестър Юнайтед има интерес към крилото, но самият футболист няма желание да играе на "Олд Трафорд".

"Don Balon": Отборът на Челси предлага 22 милиона паунда за правата на защитника на Реал Мадрид Данило. Бразилецът бе свързван с трансфер в Ювентус, но английският шампион също се включва в битката.

"Mirror": Ръководството на Атлетико Мадрид има намерение да започне преговори за покупката на Диего Коща от Челси. Футболистът обаче няма да може да играе за мадридския гранд до януари 2018 година. Поради тази причина "дюшекчиите" планират да го дадат под наем за половин сезон в Китай. 

"Sky Sports": Челси и Рома се разбраха за трансфера на Антонио Рюдигер. Германският национал дълго бе свързван с първенеца на Англия, който е готов да плати 34 милиона паунда, за да го има в състава си. Единствената пречка към момента е това, че отборът и играчът не са постигнали споразумение за личните условия на Рюдигер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички