Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Gulliver/GettyImages

2462 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"Diario Gol": Килиан Мбапе е отказал да премине от Монако в Реал Мадрид, като причината за момента е финансова. Най-желаният нападател през това лято е заявил пред ръководството на Реал Мадрид, че иска да получава една от най-високите заплати в клуба. 18-годшиният французин настоява да взима колкото Гарет Бейл и по този начин да стане вторият най-добре платен играч на "Сантяго Бернабеу" след суперзвездата Кристиано Роналдо.

"Sport": Лион иска да замени Александре Лаказет с нападателя на Барселона Мунир Ел Хадади. Каталунците приеха оферта от 15 милиона евро по-рано този месец от Зенит, но играчът не иска да продължи кариерата си в Русия. 

"Record": Евертън е предложил 45 милиона евро за нападателя на Бенфика и мексиканския национален отбор Раул Хименес. През зимния трансферен прозорец клуб от Китай е предложил 50 милиона евро, като португалският гранд иска точно толкова пари да платят и "карамелите".

"The Sport View": Английският Ливърпул е предложил 14,9 милиона паунда за бранителя на Лион Емануел Мамана. Изданието твърди, че мърсисайдци ще предложат 5-годишен договор със заплата от 2,8 милиона паунда на сезон. 

"The Sun": Каспер Шмайхел скоро може да тръгне по стъпките на баща си и да заиграе за Манчестър Юнайтед. Лестър предлалга 20 милиона паунда за стража на Гент Ловре Калинич, което може да помогне за трансфера на Шмайхел на "Олд Трафорд".

"The Sun": Манчестър Сити няма да позволи на вратаря си Джо Харт да играе още един сезон под наем, като от клуба искат да продадат английския национал. Уест Хям и Нюкасъл имат интерес, а исканата от "гражданите" сума е 18 милиона паунда.

"The Independent": Халфът на РБ Лайбциг Наби Кейта е обявил пред ръководството на клуба, че иска да се присъедини към английския Ливърпу.

"The Sun": Ръководството на Евертън готви не една, а две трансферни бомби, като желанието на "карамелите" е да вземат Уейн Рууни от Манчестър Юнайтед и Оливие Жиру от Арсенал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички