Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Guliver/GettyImages

3580 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"АS": Кристиано Роналдо е информирал ръководството на Реал Мадрид, че иска да остане в клуба. Това негово решение може да се промени в края на този месец, тъй като на 31 юли той ще влезне в съда, където ще започне делото срещу него за укриване на данъци.

"Sky Sports": Гарет Бейл няма никакво намерение да напуска Реал Мадрид. Уелсецът се чувства добре на "Сантяго Бернабеу" и няма намерение да прави трансфер в Манчестър Юнайтед, за какъвто се заговори по-рано този месец.

"L`Equipe": ПСЖ подготвя нова оферта за Килиан Мбапе, докато клубният директор Антеро Енрике разговаря с бащата на нападателя за личните му условия.

"Mundo Deportivo": Халфът на Бетис Дани Кебаос предпочита да облече екипа на Барселона пред този на Реал Мадрид. Футболистът впечатли с играта си на Европейското първенство до 21 години, като интерес към него има още от Атлетико Мадрид и Ювентус.

"Тhe Guardian": Ливърпул ще поиска от Кристъл Палас 30 милиона паунда, за да позволи трансфер на Мамаду Сако да бъде осъществен. Сумата обаче е прекалено висока за лондонския тим.

"The Sun": Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер ще има среща тази седмица с Ектор Бейерин и Алексис Санчес, за да разбере какви са техните планове за бъдещето им. Чилиецът е готов да премине в Манчестър Сити, докато най-голям интерес към десния бранител на "топчиите" има от Барселона.

"Daily Mirror": Диего Коста е отказал предложение от Китай, като предпочита да изчака до зимата, за да подпише с Атлетико Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички