Този път Агуеро закопа Аржентина, Мондиал 2018 се отдалечава (ВИДЕО)


Този път Агуеро закопа Аржентина, Мондиал 2018 се отдалечава (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1905 0

Финалистът от последния Мондиал и лидер в световната ранглиста на ФИФА Аржентина ще трепери до самия край на квалификациите за мястото си на шампионата на планетата в Русия през 2018 година.

РАНГЛИСТАТА НА ФИФА СЪС СЕРИОЗНИ ПРОМЕНИ

"Албиселесте" загуби изключително важния мач срещу Парагвай с 0:1 от 10-ия кръг на пресявките в зона Южна Америка. Попадението реализира нападателят на Динамо (Киев) Дерлис Гонсалес в 18-ата минута.

В 47-ата пък Серхио Агуеро пропусна дузпа и не можа да вдъхнови домакините за обрат, като това бе пета дузпа, която нападателят на Манчестър Сити изпуска през 2016 г. "Албиселесте" вече трети пореден мач нямат победа, а иначе отново бяха на терена без контузения Лионел Меси.

Аржентина все още удържа петото място в класирането с 16 точки, но Парагвай вече има 15, а Чили също се доближи до "албиселесте" след успех с 2:1 над Перу и има 14 точки. По правилник отборите от топ 4 се класират за Мондиал 2018 директно, а петият играе бараж с победителя от зона Океания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички