Нова мегасделка? Кристиано Роналдо пред официален дебют в... кеча


Нова мегасделка? Кристиано Роналдо пред официален дебют в... кеча
Снимка: Getty Images

1633 0

Без никакво съмнение Кристиано Роналдо е най-голямата спортна звезда в Саудитска Арабия и сега световната федерация по кеч (WWE) иска да спечели от неговия профил, когато тяхното мегасъбитие "Crown Jewel" акостира в Близкия изток.

След като вече проведоха своето шоу "Night of Champions" в саудитския град Джеда по-рано тази година, испанското издание "AS" съобщава, че новите собственици на WWE се надяват да спечелят от присъствието на Роналдо, когато се завърнат там. Подробностите се пазят в тайна, но от компанията се надяват, че подобно на други известни спортни звезди, бившият футболист на Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус ще вземе участие в събитието.

Това няма да е първият път, когато футболист се появява в кеча, след като Уейн Рууни направи това през 2015 година. Тогавашният капитан на английския национален отбор бе на първия ред на публиката на събитие в Манчестър и удари шамар на британския кечист Уейд Барет.

Ронда Роузи и Майк Тайсън са икони от други спортове, участвали в събития, организирани от WWE, които са донесли много приходи на компанията. Към момента няма информация какъв би бил хонорарът на Роналдо, ако се появи в световната федерация по кеч, но мнозина вярват, че ще бъде доста "дебел".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Фенове в Иран преследваха буса на Роналдо с километри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички