"Точно затова ме купиха" - Ерлинг Холанд с любопитни думи преди двата финала на Манчестър Сити


"Точно затова ме купиха" - Ерлинг Холанд с любопитни думи преди двата финала на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

2665 0

Шампионът на Англия - Манчестър Сити, има още два мача до края на сезон 2022/23, в които може да оформи требъл - финал за ФА Къп срещу Манчестър Юнайтед (3 юни, 17:00 ч.) и финал в Шампионска лига срещу Интер (10 юни, 22:00 часа).

Голмайсторът на "гражданите" - Ерлинг Холанд, заяви в интервю за "BBC Sport", че спечелването на три трофея би означавало, че най-голямата му мечта се е сбъднала:

"Би било нереално да го постигнем, но точно затова те ме купиха. Ще означава всичко за мен. Ще направя всичко по силите си, за да се случи. Това е най-голямата ми мечта и се надявам, че тя ще се превърне в реалност".

22-годишният норвежец обаче предупреди, че и "червените дяволи", и "нерадзурите" ще бъдат мотивирани, за да разрушат тази мечта: "Разбира се, няма да бъде лесно. Това ще бъдат два финала срещу два добри отбора, които ще направят всичко по силите си, за да не ни го позволят".

Холанд говори и за факта, че вече е напълно разпознаваем, където и да отиде: "Висок съм 196 см и имам дълга руса коса. Където и да отида - хората ме разпознават. Такъв е животът ми сега, но какво мога да направя? Няма какво. Просто трябва да се наслаждавам на момента. Да се опитвам да релаксирам, когато съм си у дома и когато съм заобиколен от добри хора - това е важното".

"Развивам се по много позитивен начин, което е от голямо значение за мен, защото все още съм много млад. На 22 години съм, очаква ме дълга кариера, но и все още имам в какво да се подобрявам", не скри головата машина на Манчестър Сити.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Преди финала на ФА Къп: Защитник на Манчестър Юнайтед за Ерлинг Холанд - "Страх? Няма начин..."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички