Шави засипа с похвали 38-годишния Дани Алвеш след повторния му дебют за Барселона


Шави засипа с похвали 38-годишния Дани Алвеш след повторния му дебют за Барселона
Снимка: Getty Images

1884 0

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес се изказа доста ласкаво след повторния дебют на 38-годишния Дани Алвеш за каталунците, който се състоя в приятелския мач срещу Бока Хуниорс за трофея "Диего Марадона" през вчерашния ден.

"Блаугранас", които излязоха с голяма част от своите резерви, загубиха след изпълнение на дузпи от аржентинския колос, а наставникът на тима заяви следното:

"Неговият втори дебют е много позитивен за отбора. Всички виждат, че ни помага доста, той е отборен играч и притежава много силен дух и характер. Дани Алвеш показа, че може да допринася и в атака, и в защита. Играе много интензивно, а последният му пас прави разликата", каза Шави след мача.

"Нето и Рики Пуч се представиха на много добро ниво, както и всички по-млади футболисти. Загубихме с дузпи, но сме доволни. Изводите, които си правя от тази среща, са много позитивни".

*До края на календарната година за Барса предстоят два официални мача - домакинство на Елче (18.12.) и гостуване на Севиля в отложен мач от 4-ия кръг на Ла Лига (21.12.). По-късно днес нападателят Серхио Агуеро ще държи пресконференция, на която ще обяви бъдещите си планове!!!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички