Тим от Серия Б си хареса нападател от Трета лига на България


Тим от Серия Б си хареса нападател от Трета лига на България
Снимка: принтскрийн

1016 0

Специализираният италиански сайт за футбола от местното второ ниво pianetaserieb.it разкри, че един от отборите в Серия Б си е харесал нападател от българската Трета лига. 

Става въпрос за екс стрелеца на Бдин Видин - Емануел Виера, който се е превърнал сред вариантите пред ръководството през намиращия се на 20-о място Козенца.

Въпросният състезател е на 22 години и достига ръст от 190 сантиметра, а вече е в ролята на свободен агент, тъй като е бил в аматьорски клуб до Нова година. Това на практика означава, че северозападният тим няма да вземе пари за правата на нападателя с германски паспорт.

Любопитно е да се отбележи, че Виера вкара 14 гола в 15 мача през есенния полусезон по българските терени, което предизвика сериозен интерес сред тимовете от Втора лига. Неговите агенти обаче са решили да пробват с трансфер извън България, след като се има предвид, че вече е играл за португалските Точа и Навал 1893.

Във Видин вече осъществиха трансферите на няколко чуждестранни футболисти сред напускането на бразилеца и заема първо място във временното класиране, докато Козенца е на 2 точки от избягването на последните три позиции в дивизията и на 3 от измъкването от местата за баражите.

Вижте кой български национал се озова в Серия Б!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички