Антов търка пейката в Монца, но клубът не го пуска другаде въпреки офертите от нискоразрядни отбори


Антов търка пейката в Монца, но клубът не го пуска другаде въпреки офертите от нискоразрядни отбори
Снимка: Getty Images

2692 0

Три клуба от италианската Серия Б са отправили запитвания за родния национал Валентин Антов. Става въпрос за Бреша, Венеция и Зюд Тирол, твърди местният сайт „Monza-news.it“. Те го искат като преотстъпен до края на сезона.

В момента 22-годишният българин е собственост на дебютанта в Серия А Монца. В клуба, управляван от бившия собственик на Милан – Силвио Берлускони, обаче Вальо няма титулярно място.

От Монца на този етап не планират да се разделят окончателно с кадъра на ЦСКА, гласи още информацията. Клубът дори не иска и да го праща под наем в друг тим.

За последно той започна в стартовите 11 миналата седмица при загубата с 2:1 от Ювентус на 1/8-финалите за Купата на България. Тогава Антов бе набеден за един от грешниците при победния гол на Федерико Киеза, а малко след това на неговото място в игра се появи Стефано Сенси. Иначе в Серия А българинът е започвал само веднъж като титуляр през кампанията. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: "Бързо трябва да забрави този мач" - критики в Италия по адрес на Валентин Антов след загубата на Монца от Ювентус

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички