Така биха изглеждали CR7 и Меси в един отбор (ВИДЕО)


Така биха изглеждали CR7 и Меси в един отбор (ВИДЕО)
Снимка: Sportlive/ колаж

6864 0

Безспорно двамата най-добри футболисти на съвременния футбол са Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Двамата често се изправяха един срещу друг в последните години, като причина за това бе едно от най-големите дербита в световен мащаб - "Ел Класико" - Реал Мадрид срещу Барселона.

Несбъдната до този момент мечта за огромна част от футболните привърженици е да видят 35-годишният португалец да играе в един отбор с 32-годишния аржентинец. Очевидно е, че двамата никога няма да бранят цветовете на един тим, но не е невъзможно в благотворителен двубой да застанат редом един до друг.

Ако съединим извънземните показатели на двамата се получават над 1200 гола, 11 трофея от най-ценния индивидуален приз - "Златната топка" и редица титли и купи. Е, футболен привърженик се постара максимално много да визуализира какво би се случило, ако Роналдо и Меси играеха в един отбор. Вижте резултата във видеото по-долу.

А освен всичко друго - двамата заемат първите две места в класацията за топ 10 на футболистите, печелили най-често "Играч на мача" в последните 10 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички