Съдията за финала на Европейското първенство към Марко Верати: Майната ти


Съдията за финала на Европейското първенство към Марко Верати: Майната ти
Снимка: Getty Images/Guliver

13147 0

Финалът на Европейското първенство по футбол е едва на часове разстояние. В неделя, 11 юли, на стадион "Уембли" от 22:00 часа българско време в спор за трофея ще излязат домакините от Англия и намиращата се във феноменална серия Италия.

Сблъсъкът бе поверен на 48-годишния нидерландец Бьорн Кайперс. А този наряд по всяка вероятност няма да се хареса на една от звездите на терена. Става въпрос за полузащитника на "Скуадра адзура" Марко Верати, който има своята история със съдията.

През месец май тази година Кайперс ръководи мача-реванш на ПСЖ срещу Манчестър Сити от Шампионска лига, в който "гражданите" победиха. Мач, в който Анхел ди Мария бе изгонен, което вбеси всички състезатели на парижани на терена, включително и самия Верати.

След загубата пък халфът сподели, че Кайперс на два пъти му е казал "майната ти", когато е протестирал. "Съдията също така ми каза "майната ти" два пъти. За тях е нормално, но ако ние кажем нещо такова - 10 мача наказание. Говоря много със съдията, но не съм казвал такова нещо" - споделя Верати след мача.

A вижте 5 причини защо Италия ще спечели Евро 2020.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички