Десподов се появи късно в игра, но донесе победата на ПАОК срещу палача на Левски (ВИДЕО)


Десподов се появи късно в игра, но донесе победата на ПАОК срещу палача на Левски (ВИДЕО)
Снимка: PAOK FC Official Facebook Page

11340 0

Гръцкият гранд ПАОК, в който се подвизава родният национал Кирил Десподов успя да победи с 2:1 Айнтрахт Франкфурт в мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. Родният футболист се появи за заключителните минути на срещата, но направи важната асистенция, за да подпечата трите точки срещу германските "орли".

В 16-ата минута Мбвана Самата вкара топката в мрежата на Айнтрахт, но впоследствие ВАР се намеси и попадението му бе отменено. 12' по-късно резултатът на "Тумба" бе открит. Андрия Живкович вкара от свободен удар, като прекара топката под стената за 1:0.

След почивката Айнтрахт вдигна оборотите и заслужено изравни. В 86-ата минута Омар Мармуш атакува топка в наказателното поле и с прецизен удар в долния ляв ъгъл изравни резултата. 

Кирил Десподов се появи в игра в 77' и неговото присъствие на терена веднага се усети. Българинът раздвижи играта на фланга и в 92' асистира на Константинос Кулиракис, за да донесе победата на ПАОК в заключителните минути от мача.

С победата ПАОК вече е едноличен лидер в група "G" с 6 точки. Айнтрахт Франкфурт пък заема втората позиция с 3 пункта в своя актив. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички