Суарес можеше да стигне до хеттрик за половин час, но съдбата бе решила друго (ВИДЕО)


Суарес можеше да стигне до хеттрик за половин час, но съдбата бе решила друго (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2539 0

Луис Суарес отново е в центъра на прожекторите в родината си, след като бързо-бързо откри головата си сметка при завръщането си в родния си клуб Насионал Монтевидео. Уругвайската суперзвезда оформи класическата победа от 3:0 над Рентистас в двубой от втория кръг на уругвайския шампионат.

Попадението дойде само 14 минути след появата на 35-годишния стрелец. Той бе включен от скамейката на почивката, а гола отбеляза с глава. Суарес се оказа най-съобразителен в наказателното поле и при корнер засече центриране на Брайън Окампо в противниковата мрежа.

До края на срещата нападателят от световна класа можеше да стигне до хеттрик, но първо в 84-тата минута пропусна дузпа, а в последните секунди на двубоя вратарят на гостите изби негов акробатичен удар.

Това бе първи мач от уругвайското първенство за нападателя от 16 години насам, а повторния си дебют направи преди няколко дни, когато тимът му загуби първия четвъртфинал за Копа Либертадорес. Бразилският Атлетико ГО победи с 1:0 Суарес и компания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички