Официално: Луис Суарес подписа с новия си клуб


Официално: Луис Суарес подписа с новия си клуб
Снимка: Getty Images

10770 0

Уругвайската звезда Луис Суарес официално парафира с Насионал Монтевидео, разкри самият той в социалните мрежи. 35-годишният играч напусна Атлетико Мадрид като свободен агент и се завърна в тима, откъдето му тръгва юношеската и професионалната кариера. 

Известният футболист отхвърли оферти на грандове като Ривър Плейт и Борусия Дортмунд, за да се завърне в родината си. За тима има едва 4 мача, в които е записал 131 минути игра, като дори е успял да си изкара един жълт картон. Това е един от двата най-успешни тимове в страната. 

"Вече е официално! Горд съм, че отново ще нося фланелката на Национал. Благодаря на всички за подкрепата", написа Суарес в Туитър.

Уругваецът изигра 83 срещи и вкара 34 попадения за целия си период в Атлетико Мадрид. Неговата цел ще бъде да върне Насионал на върха в Уругвай, след като през миналия сезон титлата беше спечелена от големия съперник Пенярол.

Суарес е рекордьор по отбелязани голове за националния тим. Успял е да се разпише 68 пъти в 132 срещи. С най-много срещи остава периода му в Барелона - 281, и 194 гола.

Вижте последните новини от световния футбол!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички