Стоичков най-накрая прости на играч на Реал


Стоичков най-накрая прости на играч на Реал
Снимка: "Советский спорт"

5596 0

Голямата звезда на българския футбол Христо Стоичков за малко прекъсна словесната си война с настоящи и бивши играчи на Реал Мадрид. Това стана преди мача в чест на 60-годишния юбилей на най-големия арменски футболист Хорен Оганесян.

В шоуто днес освен Камата ще се включат плеяда звезди - Жан-Пиер Папен и Игор Беланов, Роберто Карлуш и Алдаир, Валери Карпин, Ринат Дасаев, Венсан Кандела, Пауло Ферейра и Иван Саморано. Именно с чилийския нападател Камата намери общ език, въпреки клубните пристрастия.

"Познавам Иван отдавна. Той е голям човек, много помага на децата. А това, че е играч на Реал, няма значение", обяви Стоичков пред журналистите, които полюбопитстваха как ще се разберат двете звезди на терена.

Стоичков бе в сърцето на компанията, като разговаряше на руски с големите фигури от бившия СССР, на испански с Дасаев, Карпин, Саморано... Пред хотел "Мариот" 6 камери на местни канали и към 30 репортери не напуснаха "поста" и чакаха някой ас за интервю. Единият "хванат в изкуствена засада" се оказа именно Стоичков, който не отказа да говори пред журналистите. Завърши с контравъпрос, когато го запитаха кой е най-добрият футболист в света в момента: "Според вас?" "Меси", каза неуверено местен колега. "Ами ето, знаете отговора!", засмя се Камата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички