Стоичков игра пред 20 000 в бенефиса на Павон (ФОТО)


Стоичков игра пред 20 000 в бенефиса на Павон (ФОТО)

2414 0

Българската футболна легенда Христо Стоичков взе участие в прощалния мач на хондураската легенда Карлос Павон с футбола. Пред 20 000 зрители Камата игра в отбора на "Павон и приятели" и показа добър футбол, въпреки качените килца и нефутболната възраст.

Бенефисът на Павон противопостави неговия първи тим Реал Испания срещу Барселона (Гуаякил) от Еквадор. Зрелището бе на стадион "Франсиско Морасан" в Сан Педро Сула, Северен Хондурас.

Особено емоционален момент в срещата бе стъпването на терена на сина на легендата Карлос Павон-младши, който влезе на мястото на Веласкес и игра няколко минути с баща си.

Мачът бе разделен на две части, от по 30 минути. Освен Стоичков, в "Приятелите на Карлос Павон" играха мексиканецът Луис Фернандес, Амадо Гевара, Данило Турциос и Милтон Нунес.

Павон остана на терена до 42-ата минута, когато напусна стадиона под бурни аплодисменти, фойерверки и със сълзи на очи.

Карлос Павон, известен с прякора "Летящата сянка", в момента е помощник-треньор на националния отбор на  Хондурас, но се изявява и като футболен коментатор и анализатор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички