Станимир Стоилов рискува да ядоса феновете: Иска "мръсник" - това е голямата му цел


Станимир Стоилов рискува да ядоса феновете: Иска "мръсник" - това е голямата му цел
Снимка: Lap.bg

12675 0

Станимир Стоилов е сред от най-обичаните хора в последно време в Измир. Един от най-добрите български треньори успя да върне местния отбор Гьозтепе в елита на турския футбол, като доста положително промени начина на игра на тима, заради което спечели симпатиите и подкрепата на запалянковците.

Сега обаче Мъри е напът да осъществи действие, което вероятно няма да им се хареса. То е свързано с една от големите му трансферни цели през летния прозорец. Става въпрос за Емирхан Делибаш, който е бивш юношески национал на южната ни съседка.

Станимир Стоилов иска в Гьозтепе играч, гонен със скандал от Бешикташ

Още: Мъри Стоилов отказал да се върне в Казахстан - заради Левски или Гьозтепе?

Станимир Стоилов реди нов трансфер в Гьозтепе

Делибаш, който е на 21 години, бе под наем през миналия сезон в Гьозтепе (и дори има един гол), като до началото на тази година бе собственост на Бешикташ. Неговото име не е особено чисто в Турция, тъй като бе сътворил нещо, което е строго осъждано в държавата.

Той бе изгонен от "черните орли" заради това, че има профил в приложение за запознанства (Bumble). Въпреки че младият състезател опита да се оправдае и обясни, че не той е създал профила си, то това не "изми" името му.

Още: Стоилов се закани на Фенербахче и Галатасарай и обяви: Аз съм треньор за трудни места

Колкото до интереса на Гьозтепе да го закупи - за него съобщи Ягъз Сабунчуоглу. Турчинът е журналист за спортна медия в страната си - Sport Digitale. С публикация в профила си в социалната мрежа Twitter (X) Сабунчуоглу съобщи за желанието на Мъри и Гьозтепе. Наскоро пък се появи и информация, че Станимир Стоилов иска да отмъкне трансферна цел на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички