Станимир Стоилов поема Фенербахче?


Станимир Стоилов поема Фенербахче?

4634 0

Най-добрият български треньор в последните години Станимир Стоилов е един от вариантите за нов треньор на турския гранд Фенербахче, информира авторитетната турска медия "Фанатик".

Причина за интереса на "фенерите" към специалиста от Хасково е слабото представяне на отбора от началото на сезона. Грандът е едва на 7-о място в класирането, въпреки че години наред се наливат много сериозни финансови средства за изграждането на силен състав, който да се бори на няколко фронта.

В същото време Станимир Стоилов не е сигурен, че ще остане в Астана, независимо дали клубното ръководство му предложи нов договор. В клуба има лека финансова нестабилност през последния сезон, като играчите не са получавали бонусите си през сезона, а е имало и забавяне на заплатите. Освен това към Стоилов има много предложения, след като изведе Астана до 4-а поредна титла и бившият треньор на Левски може да опита ново предизвикателство.

Като футболист Станимир Стоилов игра за Фенербахче, като прекара 1 сезон в Турция и изигра 23 мача. Според информацията на "Фанатик", лично президентът на клуба - Али Йълдъръм, ще пътува за Казахстан, за да преговаря със Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички