СМЯХ: Звездите на футбола в интервю преди да станат известни


СМЯХ: Звездите на футбола в интервю преди да станат известни
Снимка: Getty Images/Guliver

4005 0

В платформата за видео споделяне YouTube бе качено видео, в което интервю дават някои от топ футболистите на Европа. Лионел Меси, Кристиано Роналдо, Златан Ибрахимович, Дейвид Бекъм и Гари Линекер са "избраните", като всеки фен на футбола може да види промяната в тези петима играчи.

Първи на "горещия стол" е суперзвездата на Барселона, който разказва по време на лагер на Аржентина, че не обича да гледа филми, а още по-малко да чете книги. Той обаче показва, че работи много по-добре с краката и за това е един от най-добрите футболисти.

След него е ред и на другата суперзвезда на световния футбол - Кристиано Роналдо. Неговото интервю е от престоя му в Манчестър Юнайтед и първия мач, в който печели наградата за "Играч на мача". Португалецът обаче видимо още не разбира английски и не може да отговори на въпрос дали се чувства по-уверен след последните мачове на "Олд Трафорд".

Третата звезда е Златан Ибрахимович. Шведът тогава е част от Аякс, като репортерът го пита "Кой е Златан?" Шведът, видимо изнервен, в типично свой стил праща журналиста да пита останалите хора в Холандия кой е Златан, тъй като очевидно той е единственият, който не знае.

Във видеото са включени още и едни от първите интервюта на Дейвид Бекъм и Гари Линекер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички