След пропуска на финала на Евро 2020: Рашфорд не ставал от леглото с дни


След пропуска на финала на Евро 2020: Рашфорд не ставал от леглото с дни
Снимка: Getty Images

1206 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд е имал психологически трудности след победата на Италия над Англия във финала на Евро 2020. Тогава "трите лъва" загубиха след изпълнение на дузпи, след като в редовното време мачът завърши 1:1.

В този важен двубой Рашфорд влезе като резерва преди серията дузпи, но не успя да реализира своя удар. Според "Daily Mail" няколко дни след финала младият футболист не е ставал от леглото си, а по-късно се е обърнал за помощ към спортен психолог. Това Рашфорд е правел за първи път в кариерата си, отбелязва изданието.

Към момента това е зад гърба на 24-годишната звезда. Подписването на нов договор с него сега е приоритет за клубния му тим. Действащият му контракт с клуба е до лятото на 2023 година. През сезона дотук Рашфорд записа 15 мача за "червените дяволи" във всички турнири и реализира 3 гола. Ето какъв съвет получи нападателят от Димитър Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички