След Меси и Кристиано спря участието си в националния отбор


След Меси и Кристиано спря участието си в националния отбор
Снимка: Getty Images/Guliver

3369 0

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо е решил да прекрати изявите си за националния отбор на Португалия, твърди изданието itasportpress.it. Звездата на "мореплавателите" ще пропусне приятелския мач с Хърватия, който ще се състои на 6 септември, както и двубоя в турнира Лига на нациите срещу Италия на 10 септември.

Причината Роналдо да пропусне тези мачове е, че той иска по-добре да се сработи с клубния си тим Ювентус. В момента италианският тим е на първо място за звездата.

В случая изглежда не става дума за оттегляне от отбора на Португалия, а само пропускане на тези два мача. Но не е ясно как португалските фенове ще погледнат на това решение на своя любимец.

По-рано големият съперник на Кристиано Роналдо в индивидуалните награди дотук - Лионел Меси, взе подобно решение. Аржентинецът няма да играе за родината си в предстоящите два мача срещу Гибралтар и Колумбия. Меси обаче иска паузата, за да реши бъдещето си в националния отбор, като е възможно той да завърши кариерата си в него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички