Солскяер отговори на Кийн: Винаги е имал голяма уста


Солскяер отговори на Кийн: Винаги е имал голяма уста
Снимка: Guliver/GettyImages

980 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер отхвърли критиките на бившия капитан на тима Рой Кийн, който след загубата от Арсенал през уикенда заяви, че "тези играчи ще костват работата на Оле".

"Рой винаги е имал голяма уста. Аз съм много щастлив от групата играчи, с която разполагам. Нашите задачи за различни - работата на Рой е да дава мнения. Аз винаги следя какво казва той, но ние разполагаме със страхотна група играчи. Сигурен съм, че ще видим отговор в следващите мачове", коментира норвежецът преди мача с Истанбул Башакшехир в Шампионска лига в сряда.

"Червените дяволи" бяха победени от "артилеристите" с 1:0 на "Олд Трафорд" и по този начин продължават да нямат победа у дома в Лигата от началото на сезона. Анализаторът на Sky Sports и бивш съотборник на Солскяр - Рой Кийн, заяви, че вината за непостоянните резултати е на играчите и това може да доведе до уволняването на Солскяeр.

Юнайтед спечелиха първите си два мача в груповата фаза срещу ПСЖ и РБ Лайпциг, и с победа в предстоящото гостуване в Турция може да се утвърди на първата позиция. "Футболът е засегнат от коронавируса и не играем в обичайната обстановка. В Турция феновете са фанатични, страстни, ентусиазирани. Разбира се, че за всеки отбор е предимство да има своите фенове на трибуните, това е доказано", сподели Солскяeр.

А какво бе абсурдното обяснение на Пол Погба за дузпата, която направи срещу Арсенал?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички