След 2 загуби: Ал Насър и Роналдо имат много да наваксват - Кристиано търси първи гол


След 2 загуби: Ал Насър и Роналдо имат много да наваксват - Кристиано търси първи гол
Снимка: Getty Images

3038 0

Ал Насър успя да спечели Купата на арабските клубни шампиони, а след това и да се класира за Шампионска лига на Азия след драма и три гола в последните минути. Нещата обаче не вървят никак добре за тима в Саудитската професионална лига. Там отборът потегли с две поражения в първите два кръга и е с 0 точки, изоставайки от шампиона Ал Итихад с цели 6.

Ал Насър е закъсал в Саудитската професионална лига

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това Ал Насър да вземе първа победа в първенството за новия сезон е 1,47, докато ставката за успех на домакините от Ал Фатех е 6,00. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,90. Те се изправят един срещу друг в петък, 25-и август, от 21:00 часа българско време.

Кристиано Роналдо бе големият герой на Ал Насър в Купата на арабските клубни шампиони, като се разписа в почти всеки мач от надпреварата (в това число всички срещи от елиминациите). Той бе и героят във финала, след като негови две попадения доведоха до пълния обрат след продължения срещу един от грандовете на Саудитска Арабия - Ал Хилал.

Роналдо търси първи гол през новия сезон в Саудитската професионална лига

Коефициентът на efbet за това петкратният носител на "Златната топка" да вкара първия си гол в Саудитската професионална лига - без значение по кое време от двубоя, е 1,60. За бразилеца Талиска пък е 2,45. Съответно ставката за това португалецът да отбележи първия гол в мача е 3,35 (докато за Талиска да го стори е 6,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички