Слава Богу! Играчът на Рома е добре, дори няма инфаркт! (СНИМКА)


Слава Богу! Играчът на Рома е добре, дори няма инфаркт! (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

901 0

По-рано днес Удинезе - Рома бе прекратен заради съмнения за инфаркт при футболиста на "вълците" Еван Ндика. Той се строполи на терена в 70-та минута, след като бе усетил остра болка в гърдите.

Целият отбор на Рома го е посетил в болницата

След кратък престой в болницата и направените първоначални изследвания обаче стана ясно, че Ндика със сигурност не е получил инфаркт, каквито бяха първоначалните хипотези. Лекарите са категорични, че котдивоарецът е в добро общо състояние и нямат никакви основания за толкова тежка диагноза. Възможно е централният защитник да е получил рязък спазъм на гръдните мускули или моментна невралгия (прищипан нерв в областта на горната половина на тялото).

Още: Кошмар: Прекратиха Удинезе - Рома заради колабирал футболист! (ВИДЕО)

Състоянието на Еван Ндика е добро!

Той със сигурност ще остане поне още един ден под наблюдение в болницата в Удине, но веднага демонстрира ведро настроение - официалните социални мрежи на Рома публикуваха негова снимка в пижама, на която Ндика е вдигнал победоносно дясната си ръка и е усмихнат. Целият състав и спортно-технически щаб на Рома пък е посетил своя съотборник след края на мача с Удинезе.

 

Милан победи расизма и спечели сложно гостуване във вечерта на обратите (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички