Синът на Меси унизи този на Суарес: Последва "секира" в краката на Матео (ВИДЕО)


Синът на Меси унизи този на Суарес: Последва "секира" в краката на Матео (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2593 0

Около последния мач на Интер Маями се разви доста любопитна ситуация с участието на синовете на Лионел Меси и на Луис Суарес. Настроението след срещата бе добро, след като бе постигната победа с 1:0 над Ди Си Юнайтед с гол в четвъртата минута от добавеното време, дело на Леонардо Кампана.

Матео Меси "скри топката" на сина на Луис Суарес

Лионел Меси с един от синовете си - Матео

На терена бяха излезли Бенхамин Суарес и Матео Меси, които се надиграваха един срещу един. Първият опита да прокара топката между краката на втория, но не се получи особено успешно и загуби контрола върху топката.

Така тя се озова в Матео, който показа блестяща за възрастта си техника, с която прати "съперника" безпомощен на земята. Веднага след това се прояви и характера на Бенхамин, който вероятно е наследил от своя татко.

Синът на Суарес първо опита с остър шпагат да посече Матео, а след това го събори неспортсменски с тяло. Фенове на футбола веднага видяха голямата прилика в двете деца с техните татковци - прекрасна техника от Меси и подобна проява от Суарес.

Можете да видите интересното видео чрез прикачените кадри по-долу в материала. Съвсем наскоро пък Меси си припомни за един конкретен мач с Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички