Швейцария - Испания по ТВ: Къде да гледаме първия мач от 1/4-финалите на Европейското по футбол?


Швейцария - Испания по ТВ: Къде да гледаме първия мач от 1/4-финалите на Европейското по футбол?
Снимка: Getty Images/Guliver

2662 0

Доближаваме се все повече до големия финал на Европейското първенство по футбол, като вече останаха едва 8 отбора в надпреварата. Това означава, че е време за четвъртфиналите в състезанието. А първият от тях изглежда много непредвидим.

Коравият отбор на Швейцария, който отстрани световния шампион Франция след изпълнения на дузпи и драма в края на редовното време, ще опита да продължи приказката си, като сломи бивш европейски и световен първенец в лицето на Испания.

"Ла Фурия" е големият фаворит, но "кръстоносците" демонстрираха, че имат достатъчно звездни и качествени футболисти, за да могат да победят всеки един отбор. Двата тима бяха в една група в Лигата на нациите в последното му издание, като изиграха две срещи. Първата завърши с минимален успех 1:0 за Испания, а втората при равенство 1:1 (през октомври и ноември 2020 година).

Този сблъсък между тях обаче несъмнено е най-важният и престижният. Той ще се състои днес, петък, 2-ри юли, като ще започне в 19:00 часа българско време. Ще бъде излъчен пряко по БНТ 1 и БНТ 3, като ще можете да следите него и всички останали от Евро 2020 НА ЖИВО в SportLive.bg.

А за да сте наясно за всички срещи и техния график на провеждане (както и телевизия, която ще излъчва) - вижте пълната ТВ програма на четвъртфиналите на Европейското първенство по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички