"Ще кажа 5:0" - бивш футболист със смела прогноза за Манчестър Юнайтед - Ливърпул


"Ще кажа 5:0" - бивш футболист със смела прогноза за Манчестър Юнайтед - Ливърпул
Снимка: Getty Images

10775 0

Бившият защитник на Ливърпул Хосе Енрике смята, че отборът на Юрген Клоп ще доминира над Манчестър Юнайтед в утрешния (17-и март) сблъсък.

*В неделя мърсисайдци гостуват на "Олд Трафорд" в мач от 1/4-финалите на ФА Къп, който ще стартира в 17:30 ч. българско време!

*Хосе Енрике игра на "Анфийлд" между 2011-а и 2016-а година, отчитайки се с 2 гола и 10 асистенции в общо 99 мача във всички турнири.

"Ще кажа 5:0"

"Не ми се иска Юнайтед да постигне добър резултат. Когато аз играех в Ливърпул, тимът не превъзхождаше "червените дяволи" - по-скоро беше 50:50, а понякога Манчестър бяха по-добрият отбор", припомни си 38-годишният испанец пред "The Counter Attack".

ОЩЕ: Предупреждение от ас на Манчестър Юнайтед към Ливърпул: Може да бъдат изядени!

"Срещите с Манчестър Юнайтед все още са трудни за Ливърпул, но смятам, че утре ще спечелят. Всъщност, Юнайтед играят по-лошо на "Олд Трафорд", отколкото при гостуванията си. По мое време не беше така".

Хосе Енрике

"Би ми харесало много Ливърпул да запише голяма победа. Ще кажа 5:0 за тях! В момента вкарват много голове и такъв резултат би ми харесал - на първо място заради Ливърпул, но също и заради Юрген Клоп", допълни още бившият бранител, който "окачи бутонките" през лятото на 2017-а година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Юрген Клоп не е гледал Аталанта 500 пъти след 2020-а година, но очаква с нетърпение 1/4-финала на Ливърпул в Лига Европа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички