Предупреждение от ас на Манчестър Юнайтед към Ливърпул: Може да бъдат изядени


Предупреждение от ас на Манчестър Юнайтед към Ливърпул: Може да бъдат изядени
Снимка: Getty Images

9431 0

Предстои един от най-зрелищните сблъсъци в английския футбол. Жребият за ФА Къп отреди Манчестър Юнайтед и Ливърпул да се срещнат на четвъртфиналите в надпреварата, като сблъсъкът е на "Олд Трафорд" и ще се състои в неделя (17 март).

Дни преди сблъсъка клубната телевизия на Манчестър Юнайтед направи любопитно интервю със Софиян Амрабат, който е под наем в клуба. Цялото интервю ще излезе в деня на срещата, но днес (15.03) бе пусната част от него.

Тя започва с думите му, че или ще изядат опонента, или ще бъдат изядени. Мароканецът обясни, че и двата отбора искат да спечелят и че няма място за отстъпление:

Още: "За мен е очевидно" - Шаби Алонсо посочи Ливърпул като фаворит да спечели Лига Европа

Всичко в Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул ще е "на живот и смърт"

Амрабат говори за Манчестър Юнайтед - Ливърпул

"Както казахте - ситуацията е "да изядеш или да бъдеш изяден". Трябва да сме готови. Както казах - и двата отбора искаме да спечелим. Трябва да сме гладни. Налага се. Трябва да се бием за всеки метър, да дадем животите си - въпрос на живот и смърт.

Мисля, че феновете ще ни помогнат много, те винаги са зад нас навсякъде. Без значение къде или кога. Знаят, че имаме нужда от тях, невероятни са. Искаме да ги зарадваме - искаме да играем добре и да вземем победата.

Очевидно е, че Ливърпул е много силен. През този сезон играе много добър футбол. Мисля, че спечелихме много добра и важна точка срещу тях на "Анфийлд". Сега сме у дома на пълен стадион и това е огромно преимущество" - сподели той. Междувременно се появи информация, че Манчестър Юнайтед и Ливърпул влизат в трансферен спор през лятото - имат една цел.

Сър Алекс Фъргюсън кара шефовете на Манчестър Юнайтед да привлекат ключова фигура

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички