Ще има ли български съдия на Евро 2020?


Ще има ли български съдия на Евро 2020?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1603 0

Остават броени месеци до началото на Европейското първенство по футбол, чието юбилейно издание ще се проведе по невиждан до този момент начин - в 12 различни градове на 12 различни държави. Предвид престижните наряди, които най-високо оцененият български съдия - Георги Кабаков, получава в последно време, възниква въпросът дали той ще получи шанс да ръководи срещи от Евро 2020.

Истината е, че 33-годишният рефер е в разширения списък от съдии, които са набелязани да ръководят двубоите на предстоящия форум. Кабаков се движи добре до този момент, като, ако продължава по същия начин и не направи някоя по-голяма издънка, то той несъмнено ще получи наряди за първенството догодина, съобщава "Тема спорт".

Припомняме, че пловдивчанинът бе главен съдия на две срещи от груповата фаза на тазгодишното издание на Шампионска лига - Реал Мадрид - Брюж и Тотнъм - Олимпиакос. А коя среща за Купата на България бе поверена на Кабаков - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички