Шефът на Барса призна: Искаме Погба


Шефът на Барса призна: Искаме Погба

1042 0

Часове след края на финала в Шампионска лига президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу открито, че иска в състава си звездата на Ювентус Пол Погба.

За подобен трансфер се говореше в последните няколко месеца. Но босът на европейския клубен шампион се измъкваше йезуитски от въпросите. Сега обаче в прав текст обяви, че иска французина в тима си.

"Да, искаме Пол Погба в състава си. Очевидно е, че той е в трансферните ни планове и ще опитаме да го имаме при нас. Но не мога да ви кажа нищо повече. Знаете, че имаме забрана да картотекираме играчи до началото на 2016 г., затова спирам с коментарите", сподели Бартомеу.

Освен забраната на ФИФА, трансфер на французина ще стане трудно и заради нежеланието на тима от серия А да се разделя с него. Това категорично обяви и спортният директор на "бианконерите" Бепе Марота.

"Някой искал да купи Погба. Ами нека го иска. Нашата цел е през следващия сезон да спечелим Шампионската лига и Пол е основна част от нашия план, така че той 100% остава при нас за новата кампания", сподели Марота.

Самият футболист сподели само, че е поласкан от интереса към него, но си има договор и не може да коментира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички