Алегри: Точно когато летяхме, допуснахме глупав гол


Алегри: Точно когато летяхме, допуснахме глупав гол

1108 0

Имахме страхотен сезон, спечелихме всичко и точно когато летяхме по терена и търсехме пълния обрат, допуснахме много глупав гол, коментира треньорът на Ювентус Макс Алегри след загубата с 1:3 от Барса във финала на Шампионска лига.

"В този мач си пролича колко ни липсва опитът. Тръгнахме пак да търсим изравняване, но съперникът ни има трима велики играчи в нападение, които могат да те накажат във всеки един момент", призна класата на съперника специалистът.

"Третият им гол падна, когато всичко беше свършило. Но вторият дойде в момент, в който диктувахме играта и обстоятелствата, при които го допуснахме, бяха неописуеми. Позволихме на Барса да ни изненада на контраатака, когато търсехме гола си", добави той.

"И въпреки всичко, аз си мисля, че направихме един велик сезон. Спечелихме Купата, спечелихме скудетото, играхме финал в Шампионската лига... Какво повече можехме да направим? Стигнахме далеч, но сега ще ни е по-тежко", каза още Алегри.

"През следващия сезон целта ни ще е да се задържим в Топ 8 на големите отбори в Европа. Така ще станем по-силни не само в Шампионската лига, но и в Италия", сподели треньорът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички