Северна Македония - Англия по ТВ: Къде да гледаме евроквалификацията?


Северна Македония - Англия по ТВ: Къде да гледаме евроквалификацията?
Снимка: GettyImages

1209 0

Северна Македония и Англия се изправят един срещу друг в последната си битка от квалификациите за Европейското първенство в Германия догодина. "Трите лъва" гостуват в западната ни съседка в двубой, който по никакъв начин няма да бъде определящ за крайното подреждане в Група "C". 

Северномакедонците нямат възможност да погледнат към финалите. Те са четвърти в класирането с актив от 7 точки при записани 2 победи, 1 равенство и 4 загуби. Те все пак излизат с вдигната глава от една от най-коварните групи. Мачът с подобен опонент за тях по-скоро ще бъде въпрос на престиж и шанс за изява.

Англия от своя страна е сигурна в това, че има място на Евро 2024 г., както и че ще спечели своята група. Възпитаниците на Гарет Саутгейт имат 19 пункта на сметката си, а в 7 мача грешат едва веднъж - при равенството с Украйна. 

Поглед в миналото

В исторически план тези два съперника са се срещали 4 пъти. Западните ни съседи нямат успех срещу този опонент, но пък имат 2 ремита и 2 поражения. Последният мач помежду им завърши с впечатляващото 7:0 в полза на Англия.

Къде да гледаме?

Срещата между "червените рисове" и "трите лъва" е с начален час 21:45ч. и ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт 2". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите двубоя Северна Македония - Англия НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички