Серхио Рамос прие много мъжки новината, че няма да играе за Испания на ЕВРО 2020


Серхио Рамос прие много мъжки новината, че няма да играе за Испания на ЕВРО 2020
Снимка: Getty Images/Guliver

2948 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос не попадна в списъка на Луис Енрике с играчи за предстоящото Европейско първенство по футбол. Опитният защитник използва социалните мрежи, за да напише няколко думи по този повод. Той прие изключително мъжки и философски решението на старши треньора на Испания:

"След няколко лоши месеца и нетипичен сезон, който бе различен от това, което съм преживял през цялата си кариера, Eвропейското също се присъединява към тях. Всеки ден съм се борил и работил, за да мога да достигна 100% с Реал Мадрид и националния отбор, но не винаги нещата вървят по начина, по който искате", признава бранителят.

Рамос съжалява, че не е успял да помогне повече на "белия балет", но допълва, че решението сега е правилно: 

"Боли ме, че не успях да помогна повече на отбора си и да защитавам Испания, но в този случай е по-добре да си почина, да се възстановя напълно и през следващата година да се върна както съм го правил винаги. Болно е да не представляваш страната си, но трябва да си честен и искрен!"

"Пожелавам на всички съотборници успех и се надявам да имаме страхотно Европейско. Ще се радвам като още един фен от вкъщи", завършва Рамос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички