Сеп Блатер споделя за монолог, който Меси водил със себе си след финала на Мондиал 2014


Сеп Блатер споделя за монолог, който Меси водил със себе си след финала на Мондиал 2014
Снимка: Getty Images/Guliver

31935 0

През 2014 година отборът на Аржентина, воден от Лионел Меси, стигна до финал на Световното първенство по футбол. Тимът обаче губи от Германия, след като Марио Гьотце се разписва в продълженията и носи златните медали на страната си.

След края на срещата тогавашният президент на на ФИФА Сеп Блатер награждава двата тима. Лионел Меси печели четири поредни награди за играч на мача в първите срещи на своя тим в Бразилия, както и отличието за Играч на мача във финала. Тогава обаче Ла Пулга очаквано остава изключително разочарован от случилото се.

Блатер дава любопитно интервю за аржентинското издание "La Nacion". Там той разкрива за любопитен монолог, който Меси води сам със себе си в момента, в който получава наградата за Играч №1 на турнира.

"Меси идваше към мен и си говореше сам. Повтаряше си само едно и също: Най-добрият, но не и шампионът. Най-добрият, но не и шампионът."

По-рано този месец Лео Меси коментира и предстоящото Световно първенство в Катар през 2022 година. Ла Пулга обяви и кой ще реши дали той ще може да играе там - повече по темата тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички