Сеп Блатер се озъби на президента на ФИФА Инфантино: Това е необяснимо и скандално


Сеп Блатер се озъби на президента на ФИФА Инфантино: Това е необяснимо и скандално
Снимка: Getty Images/Guliver

1728 0

Бившият президент на ФИФА Сеп Блатер разкритикува настоящия ръководител на световната футболна централа Джани Инфантино и решението му да се премести да живее в Доха до старта на Световното първенство по футбол в Катар, което ще се проведе в края на тази година.

Инфантино реши лично да наблюдава заключителната подготовка на Катар за домакинството на Мондиала, поради което ще прекара 2022 година извън централата на ФИФА, която се намира в Цюрих, Швейцария.

"Трябва да кажа, че той не е добър президент. Не си върши добре работата. Никога не бих си помислил да живея в столицата на страната, в която се провежда Световното първенство. Това е необяснимо и скандално. Мястото на президента на ФИФА е в централата на ФИФА в Цюрих", коментира Блатер.

*Припомняме, че бившият бос на ФИФА бе отстранен от поста през 2015 г. след скандал с корупционни практики и все още е наказан да не участва в каквито и да е дейности на Централата.

В този материал пък можете да научите коя страна проявява големи мераци към домакинство на Европейското първенство по футбол през 2032 година!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички