Селекционерът на Румъния критикува остро звезда на Лудогорец


Селекционерът на Румъния критикува остро звезда на Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1775 0

Селекционерът на Румъния Кристоф Даум беше много разочарован от нулевото равенство с Дания снощи, което намали шансовете на тима му да се класира за Световното през 2018 година. Освен това, Даум и разкритикува сериозно звездата на Лудогорец Клаудиу Кешерю, който започна титуляр и пропусна няколко голови положения. 

"Системата ни сработи добре през първата част, тогава действахме много интензивно, но след почивката се усети умора и не можахме да държим същото ниво. Жалко, защото много ни трябваше победата", заяви Даум.

Той не пропусна и играта на Клаудио кешеру: "Има голяма разлика между мачовете в българското първенство и световните квалификации. В Лудогорец Клаудиу бележи редовно, защото бразилците в отбора създават много положения за него. Освен това, защитниците в България не са толкова подготвени, колкото датските национали. Ако Кешеру беше по-точен, щяхме да водим поне с 2:0 на полувремето", отсече Даум. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички