Саудитските фенове готвят ад за Тони Кроос на финала, няма да го пощадят дори и при гол


Саудитските фенове готвят ад за Тони Кроос на финала, няма да го пощадят дори и при гол
Снимка: GettyImages

2411 0

Полуфиналът за Суперкупата на Испания между Реал Мадрид и Атлетико Мадрид бе белязан освен от много голове, но и от много освиркване към Тони Кроос. А причината е, че преди време звездата на "белия балет" сериозно критикува играчите, които отиват да играя в Саудитска Арабия заради парите.

Карло Анчелоти вече заяви, че подобно нещо не може да повлияе на Кроос във финала срещу Барселона, но според човек, живеещ в Саудитска Арабия, положението за германския футболист ще бъде дори по-зле.

Саудитските фенове няма да простят на Тони Кроос

Анчелоти е сигурен, че освиркванията няма да повлияят на Кроос

Карлос Балдо, почетен президент на клуб на привържениците на Реал "Бланкос КСА", живее в Саудитска Арабия от 10 години и обясни защо е толкова враждебно настроението спрямо него. "Въпросът за Тони Кроос тук е доста спорен, защото хората смятат, че той е обидил страната. Тук те са много горди със своята култура и страна и се разбра, че той обижда честта им", споделя той пред "Marca".

"Това е нещо, което не можем да контролираме. Говорителят, който имаме, беше там и през цялото време целият мач казваше да насърчаваме Кроос и да забравим всичко. Че това е футбол, а не да го смесваме с политика. В нашия клуб на привържениците почти нямаше освирквания за Тони, но останалата част от стадиона е нещо, което не можем да контролираме. Убеден съм, че на финала ще бъде по-зле, защото вече има раздвижване в арабските социални мрежи за още освирквания. Нещо повече, ако Кроос вкара празненството ще бъде много малко и хората може да го освиркват". Самият Кроос реагира с ироничен отговор, който съвсем не се е понравил на феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички