С бек на вратата и с 10 души: Коморските острови отстъпиха на Камерун в Купата на Африка (ВИДЕО)


С бек на вратата и с 10 души: Коморските острови отстъпиха на Камерун в Купата на Африка (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2343 0

С бек на вратата и с 10 души на терена почти цял мач националният отбор на Коморските острови отпадна от Купата на Африка, след като загуби с 2:1 от Камерун в 1/8-финален сблъсък.

След като титулярният страж на Коморските острови се контузи, а останалите двама вратари дадоха положителни проби, левият бек Чакер Алхадур трябваше да застане под рамките на вратата.

30-годишният бранител обаче се справи никак лошо, като в един момент от мача направи прекрасно двойно спасяване, което бързо обиколи социалните мрежи (ВИДЕО може да видите под статията).

Ситуацията за Коморските острови се влоши още в седмата минута, след като Наджим Абду настъпа противников играч много опасно в областта на ахилеса (ВИДЕО - под статията).

Това сериозно натежа в мача, като в 29-ата минута Камерун откри резултата чрез Карл Токо Екамби, който играе за френския Олимпик Лион. В 70' Венсан Абубакар отбеляза второ попадение за Камерун.

Все пак Коморските острови върнаха едно попадение чрез Юсуф М'Чангама в 81-ата минута, но до края 10-имата на терена не намериха сили да изравнят резултата.

Така Камерун се класира за 1/4-финалите, където ще се изправи срещу отбора на Гамбия, който по-рано днес отстрани тима на Гвинея с минимален успех 0:1 и два червени картона в края на срещата.

Content made on Kapwing

Content made on Kapwing

Content made on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички