Роналдо поздрави Неймар за това, че го надмина и му отправи пожелание


Роналдо поздрави Неймар за това, че го надмина и му отправи пожелание
Снимка: Getty Images/Guliver

2123 0

Бразилската легенда Роналдо Назарио не остана безучастен по повод факта, че Неймар го задмина по голове с националната фланелка на Бразилия. Феномена използва личния си профил в социалната мрежа Instagram, където го поздрави и му отправи пожелание.

В последния двубой на "Селесао" Неймар вкара хеттрик и събра 64 гола. Роналдо пък има 62. Лидерът по този показател е Пеле със своите 77 попадения.

"Имаш цялото ми уважение, Неймар. Играеш много добре, даваш асистенции, подаваш, дриблираш и вкарваш. Достигна небето, сега е време да полетиш. Каква чудесна история пишеш. Ти си завършен футболист. Звезда.

Знам колко тежко е да носиш жълтата фланелка. Понякога да се справиш с напрежението на терена е по-трудно, отколкото да дриблираш с топката. Сега кажи ми: откъде дойдохме, къде отиваме… кой ще ни каже какво е невъзможно? Вярвай на инстинктите си, защото никой не може да ти отнеме таланта. Имаш много рекорди за подобряване, така че да оставиш следа. Гордея се да виждам Бразилия на върха" - написа Роналдо.

Вижте повече относно това как Неймар задмина Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички