Роналдо бе наречен "глупак" от Дитмар Хаман заради гениално негово отиграване на Европейското първенство (ВИДЕО)


Роналдо бе наречен "глупак" от Дитмар Хаман заради гениално негово отиграване на Европейското първенство (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

5774 0

Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо се радва на отлично индивидуално представяне на Европейското първенство по футбол. Лидерът на Португалия вече има три попадения и една асистенция след двубоите срещу Унгария и Германия.

За негово съжаление обаче срещу Бундестига голът и асистенцията му не помогнаха, тъй като "мореплавателите" бяха победени с 2:4. А всички в онази среща тръгна толкова добре за тях, след като именно Роналдо ги изведе напред в резултата.

Само няколко минути след това те имаха възможност да удвоят аванса си и вероятно да направят развитието далеч по-различно, но тя бе пропиляна. Шансът бе осигурен от Кристиано след брилянтно отиграване срещу Антонио Рюдигер, което му спечели много овации.

Бившият футболист на Ливърпул и националния отбор на Германия Дитмар Хаман обаче разкритикува португалеца заради този момент и дори го нарече "глупак", тъй като Роналдо направи жест с ръце сякаш ще хване топката, когато осъществи страхотния си финт, преди да подаде топката с пета към свой съотборник, без да поглежда.

"Мисля, че няма смисъл. Той копва топката над защитника и се преструва, че ще я хване и я пуска с пета, поглеждайки в обратната посока. Разбира се, че е невероятно и всички ние знаем, че той може да го прави. Мисля обаче, че по някакъв начин дискредитира опонента.

Това е при резултат 1:0 и стоя тук, докато всички вие надигате вой от радост по това. Да, той е най-добрият с Лионел Меси, но сега изглежда като глупак. Това е 1:0. Той изглежда като глупак.

Ако попитате играчите на Германия, ще ви кажат какво са помислили за това. Със сигурност са го забелязали. Казвам ви сега, това допринесе за желанието им да обърнат развоя. Какво се опитва да постигне? Може би, точно от тази ситуация започна обратът" - заяви Хаман.

Всъщност, след двубоя Кристиано Роналдо си поговори с играч на Германия - ето какво си казаха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички